kansikuva

 

The Social Entrepreneurship Development in the Baltic Sea region -projektissa on julkaistu suosituksia julkiselle sektorille kuntatasolla siitä millä tavoilla stimuloida yhteisötaloutta ja yhteiskunnallisten yritysten kehittymistä tehokkaasti.

Tutustu suosituksien tiivistelmään suomeksi tästä. 

Pidempi versio suosituksista on luettavissa englanniksi tästä. 

Vastaavat tekijät:

Puola: Anna Pomykol, Kinga Zglinicka – Centrum Rozwoju Inicjatyw Spolecznych CRIS; Piotr Masłowski, Deputy of the Mayor of the City Rybnik

Muut tekijät:

Suomi: Ulla Tirronen, Kasvuhuone osuuskunta
Viro: Jaan Aps, Estonian Social Enterprise Network Tanska: Per Bach, Sociale Entreprenører i Danmark Latvia: Renate Lukjanska, Sociālās inovācijas centrs Liettua: Mindaugas Danys, Socialiniu investiciju fondas Ruotsi: Bert-Ola Bergstrand, Social Kapital Forum

 

 

Erasmus+ Logo SESNoftheBSR-logo-RGB_small